Tiptoi starterset spel engelse detective

Ravensburger
RAVEN-5413
4005556005413
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Ravensburger tiptoi starterset spel engelse detective

Leeftijd: 6 - 10

Aantal spelers: 1 - 4

1 tiptoi stift, 1 verbindingskabel, 1 spelbord, 9 locatie-spelbordjes, 1 aflegbord, 3 markeringsringen, 4 spelers(loop)fiches, 4 speelfiguren, 16 medailles, spelregels, handleiding stift, activeringsblaadje.
Met de tiptoi Starter-Sets zijn de kinderen direct klaar om de wereld te ontdekken, want bij het spel is de stift al meeverpakt - en de bijpassende audio bestanden zijn al op de stift geladen.

Spelinhoud: 1 tiptoi stift, 1 verbindingskabel, 1 spelbord, 9 locatie-spelbordjes, 1 aflegbord, 3 markeringsringen, 4 spelers(loop)fiches, 4 speelfiguren, 16 medailles, spelregels, handleiding stift, activeringsblaadje.

Geschatte speelduur van het spel: 20 - 30 min.

Batterijen nodig: Ja

2 AAA batterijen (niet inbegrepen)

Wie vangt de gekke Professor Mad! Als Engelse detectives proberen de spelers gezamenlijk de chaos die professor Mad probeert te creëren tegen te houden, terwijl ze een nieuwe taal leren. - Kinderen leren hun eerste Engelse woordjes - De belangrijkste dagelijkse begrippen worden door mini spellen getraind - De tiptoi stift geeft voor elk woord de juiste uitspraak. De Starter Sets uitpakken en direct aan de slag! Met de tiptoi Starter Sets van Ravensburger zijn de kinderen direct klaar om de wereld te ontdekken, want bij het spel is de stift al meeverpakt - en de bijpassende audio bestanden zijn al op de stift geladen. Direct klaar voor fascinerend leerplezier.