Tiptoi de hongerige getallenrobot

Ravensburger
RAVEN-7684
4005556007684
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Ravensburger tiptoi de hongerige getallenrobot

Leeftijd: 4 - 7

Aantal spelers: 1-4

Inhoud: 3 onderdelen van Robby met beweegbare mond, 50 getallen en vormen fiches, spelersbordjes. tiptoi stift is niet inbegrepen en moet apart aangeschaft worden.
Los de opgaven op en geef Robby te eten!

Spelinhoud: Inhoud: 3 onderdelen van Robby met beweegbare mond, 50 getallen en vormen fiches, spelersbordjes. tiptoi stift is niet inbegrepen en moet apart aangeschaft worden.

Geschatte speelduur van het spel: 15–20 min.

Batterijen nodig: Nee

Robby heeft een enorme honger! Voed hem met de juiste vormen en getallen. Wat is een driehoek? Hoe ziet een 4 er uit? Hoeveel is 5 + 2? Als je de opgaven van Robby goed oplost, dan leg je een fiche in zijn mond – en whoeeps – hij is al in de buik van de hongerige robot verdwenen. Of zing een vrolijk getallen lied met Robby, speel 1 van de 4 minispellen en gebruik de kleine robot als rekenmachine. Alleen of samen: De tiptoi stift neemt de kleine rekenwonders in vier verschillende niveaus mee door het thema getallen en vormen. Zo leren ze vormen en hun eigenschappen, de getallen en eerste rekensommetjes kennen. Voor de echte rekenaars kunnen zelfs de getallen tot 20 gebruikt worden. De intelligente tiptoi stift rekent mee en controleert de oplossingen van de kinderen. • Vormen, getallen en eerste rekenen • Stap voor stap verdeeld in 4 moeilijkheidsniveaus • Fascinerende spelmechaniek – Robby ´eet´ de juiste antwoorden. stift is los verkrijgbaar.