Tiptoi dierenset boerderij

Ravensburger
RAVEN-7356
4005556007356
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Ravensburger tiptoi dierenset boerderij

Leeftijd: 4-7

Aantal spelers: 1

tiptoi speelfiguren koe, veulen en biggetje, spelondergrond, stal met tussenbodem en grote poort, voedertrog met voederkaartjes, stal voor kleine dieren, 6 hek-delen en opzetters, strobalen-kaartjes en mesthopen. Stift niet inbegrepen, apart verkrijgbaar.
Ontdek met tiptoi het leven op de boerderij! De interactieve dierenset met grote spelondergrond, stal en veel accessoires biedt een heleboel geluiden, kennis, verhalen en spellen.

Spelinhoud: tiptoi speelfiguren koe, veulen en biggetje, spelondergrond, stal met tussenbodem en grote poort, voedertrog met voederkaartjes, stal voor kleine dieren, 6 hek-delen en opzetters, strobalen-kaartjes en mesthopen. Stift niet inbegrepen, apart verkrijgbaar.

Geschatte speelduur van het spel: vrij

Batterijen nodig: Nee

Ontdek met tiptoi het leven op de boerderij! De interactieve dierenset met grote spelondergrond, stal en veel accessoires biedt een heleboel geluiden, kennis, verhalen en spellen. Alles kan met de tiptoi worden aangetipt en onderzocht. Koe Luisa, veulen Junior, en varken Finn houden ervan om lekker op de boerderij te ravotten en beleven daarbij allerlei avonturen. Voeder de dieren, ga met ze wandelen, doe een vrolijk zoekspel of laat in een quiz zien wat je allemaal over een dier weet. Laat je fantasie de vrije loop. tiptoi stelt afwisselende vragen, biedt talrijke spelmogelijkheden en vergroot je kennis. • Veel geluiden, kennis, verhalen en spellen • Bevordert de creativiteit en het rollenspel • Helemaal met de tiptoi stift te spelen • Met alle tiptoi boerderijdieren te combineren Met de intelligente tiptoi stift kunnen kinderen de tiptoi speelfiguren combineren met de afwisselende boerderijwereld. Dankzij het separate besturingspaneel kunnen de dieren ook zonder de dierenset worden gebruikt en bieden zo boeiend en leerzaam vermaak, ook voor onderweg. Stift niet inbegrepen en apart verkrijgbaar.