Tiptoi dierenset falabella/andalusiër

Ravensburger
RAVEN-7646
4005556007646
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Ravensburger tiptoi dierenset falabella/andalusiër

Leeftijd: 4-7

Aantal spelers: 1

tiptoi speelfiguren falabella merrie, falabella veulen en Andalusiër veulen, schuilstal, doos met poetsspullen, zadelstandaard, 4 voerfiches en nog veel meer. De tiptoi stift is niet bijgesloten, moet apart aangeschaft worden.
Ontdek met tiptoi het leven in de paardenwei! Deze interactieve dierenset met schuilstal en veel accessoires om te voeren en om de paarden te verzorgen biedt een aantal geluiden, kennis, verhalen en spellen.

Spelinhoud: tiptoi speelfiguren falabella merrie, falabella veulen en Andalusiër veulen, schuilstal, doos met poetsspullen, zadelstandaard, 4 voerfiches en nog veel meer. De tiptoi stift is niet bijgesloten, moet apart aangeschaft worden.

Geschatte speelduur van het spel: vrij

Batterijen nodig: Nee

Ontdek met tiptoi het leven in de paardenwei! Deze interactieve dierenset met schuilstal en veel accessoires om te voeren en om de paarden te verzorgen biedt een aantal geluiden, kennis, verhalen en spellen. Falabella merrie Bella, veulen Orlando en Andalusiër veulen Junior houden ervan de omgeving te ontdekken en spannende avonturen te beleven. Voer de dieren, speel met ze of help bij de verzorging. Ontdek alles over paarden en pony’s, hun houding en verzorging of luister naar de verhalen en liedjes. • Bevordert creativiteit en rollenspel • Compleet met de tiptoi stift te spelen • Het speelmateriaal is alleen te combineren met de drie bijgesloten tiptoi speelfiguren Dankzij het separate besturingspaneel kunnen de dieren ook zonder de dierenset worden gebruikt, bv. om onderweg mee te spelen. stift is los verkrijgbaar.