KERST

Een heerlijke en gezellige Kerst met Playmobil.
Ho, ho, ho daar zijn ze weer, de Playmobil Kerst Adventskalenders.
Tel spelend af naar kerstmis de gezelligste tijd van het jaar!
Met Playmobil Kerst zijn de kinderen uren zoet wanneer papa en mama nog lekker natafelen.

Playmobil Adventskalender Paardrijclub 9262

Terwijl de paardrij-instructrice zich liefdevol bekommert om het kleine veulen van haar paard, versieren de meisjes de twee pony’s met mooie bloemen en strikken voor een romantische rit. Het schattige ponyveulen speelt met de twee katten. Met veel andere leuke toebehoren, verborgen achter 24 deurtjes.
PLAYM-9262
Bestel

Playmobil Adventskalender Top Agents 9263

In de agentenwerkplaats wordt vlijtig gewerkt aan verschillende gadgets, wapens en voertuigen voor de strijd tegen de organisatie van de slechte Dr. Drone. Maar let op: een van de handlangers van Dr. Drone probeert in de werkplaats binnen te dringen. Kan de agent hem met behulp van het machtige superwapen (2 knoopcellen type 392 (LR41) inbegrepen) stoppen?
PLAYM-9263
Bestel

Playmobil Adventskalender Kerstatelier met elfen 9264

De dwergen hebben hun handen vol om de cadeautjes die de kinderen aan de Kerstman hebben gevraagd op tijd af te krijgen. Zelfs ’s avonds laat nog worden de cadeautjes in het romantische licht van de lantaarn in de werkplaats met een glijbaan getransporteerd om ingepakt te worden en vervolgens op de rendierslee geladen. Nu kan kerst komen!
PLAYM-9264
Bestel